Εκτύπωση

Πλήθος πιστών συνέρρευσε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων για την εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Το πρωί της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον όρθρο και στην συνέχεια τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Συμπροσευχόμενος παρέστη στο Ιερό Βήμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος.

Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος, σεπτή ευλογία του Σεπτού μας Ποιμενάρχου και Χειροθέτησε σε Σταυροφόρο Οικονόμο τον Εφημέριο της Ενορίας π. Αθανάσιο Αραπογιάννη.

Εν συνεχεία τελέσθηκε Δοξολογία επί τη ημέρα μνήμης των Ενόπλων Δυνάμεων Χοροστατούντων των δύο Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων παρουσία Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών της πόλεώς μας.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας έγινε η εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας για τις Ένοπλες Δυνάμεις από τον Ταξίαρχο ε.α. κ. Ανάργυρο Σορώκο.

Ακολούθως τελέσθηκε Επιμνημόσυνη δέηση από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο και έγινε η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων στη Σ.Μ.Υ.