Γενικός Σημαιοστολισμός Με την ευκαιρία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ της 25ης Μαρτίου 1821

23032019

Μέσα στην ένταση που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό γύρω από τα Εθνικά μας θέματα, όλοι προβληματίζονται και ερωτούν τι πρέπει να κάνουμε σαν Ορθόδοξοι και Έλληνες.

Η Τουρκία συνεχώς αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και ασταμάτητα παρενοχλεί στο Αιγαίο, αέρα και θάλασσα, ζητώντας αφορμή για πολεμική σύγκρουση.

Η Αλβανία γκρεμίζει τα σπίτια των Βορειοηπειρωτών στη Χειμάρα και εγείρει ανενδοίαστα το δήθεν θέμα της Τσαμουριάς.

Τα Σκόπια, ένα κράτος υπό διάλυση, συνεχίζει να υποκλέπτει το όνομα της Μακεδονίας μας, ανακινεί παγκόσμια σε βάρος μας αιτήματα για γλώσσα, ονομασία και πολιτιστικές ψευτοκληρονομιές.

Στην Κύπρο μας οι απαιτήσεις τουρκοκυπρίων με τις πλάτες του τουρκικού επεκτατισμού και ευρωπαίων συμμάχων οδηγούν σε ακρωτηριασμό του Ακρίτα του Νότου και του αδούλωτου Νησιού μας.

Μέσα εδώ στην Πατρίδα μια δράκα εθνομηδενιστών αριστερής κοπής προσπαθούν να μας αποκόψουν από Πατρίδα, Εκκλησία και Οικογένεια και είναι τόσο μικροί και τόσο λίγοι που τα μεγάλα αρπακτικά των δανειστών και τοκογλύφων κάνουν ό,τι θέλουν, αλωνίζουν και εξαντλούν τον ελληνικό λαό.

Απέναντι σε όλα αυτά και σε τόσα άλλα, αμέτρητα και θλιβερά, ας κάνουμε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Με ΠΡΟΣΕΥΧΗ και ενημέρωση. Αλλά και με ΓΕΝΙΚΟ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟ. Ελληνική Σημαία σε κάθε σπίτι. Σταυρός και Σημαία σε κάθε μπαλκόνι. Κανένα σπίτι χωρίς Ελληνική Σημαία την 25η Μαρτίου.

Είναι μια ελάχιστη ευγνωμοσύνη στους Αθάνατους Ήρωες.

Σε τέτοιες μέρες που ζούμε απαιτείται η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ να κυματίσει απ΄ άκρο σε άκρο στην πόλη μας και την Πατρίδα μας. Ναι, αυτό το καθήκον πρέπει να το κάνουμε αμέσως!!!

Εμφανίσεις: 1277